Om at bo med børn

Indrømmet jeg gad godt bo som i ugebladene, det gad jeg virkelig godt. Men virkeligheden er en anden, herhjemme bor 2 børn og 2 katte samt et forældrepar med 2×24 timer i døgnet hvor alt skal klares.
Citatet med at have beskidte gulve og roede hjem men glade børn kunne være meget rammende, jeg gider helst have glade børn (og forældre), men jeg gider altså også godt have et pænt og rent hjem. Ikke minimalistisk, ikke klinisk rent, bare alm rent og rimelige ryddet, om ikke andet så bare engang imellem.

Når det så er sagt så skal man også kunne se at her rent faktisk bor 2 børn, og ikke kun i form af billeder. Den gang vi for lidt over 6 år siden flyttede ind, kom vi fra 80 kvm i 2 plan, dvs alt eller meget af legetøjet var i stuen, så da vi rykkede ind på noget nær det dobbelt skulle ALT bare ud af stuen, der skulle være pæn og ryddeligt og luft omkring alting… det holdt vel en uges tid 😀 det dur bare ikke for mig. legetøjet som så småt tilbage i stuen, og vi kan li det. ikke mindst pigerne som jo vil være hvor vi er. Jeg orker ikke at flytte legetøj frem og tilbage, rydde op konstant osv, så derfor er der plads til legetøj i stuen. Det er jo Lauras legetøj, Sofia vil helst at hendes er i sikkerhed bag lukket dør på hendes værelse. Forståeligt nok. Jeg har tidligere vist lidt af pigernes værelse, men her er lidt fra stuen ( i opryddet tilstand, hverdagsbillederne er pt ikke til hverken blog eller instagram)

 

20140802-104624-38784664.jpg

20140802-104625-38785000.jpg