Kravlemus og juniorseng??

Ser ud til at en vis ung dame skal have ny seng! På ferien kravlede hun ud af weekendsengen, og igår hang hun på kanten sin egen. Heldigvis har hun da nogenlunde fornemmelse af højdeforskel så hvor hun på ferien kunne kravel over på en alm seng ved siden af, kunne hun god fornemme igår at hun ikke rigtig kunne komme ned. Men har ikke tænkt mig at vente til hun rent faktisk dratter på gulvet. Så jagten er gået ind på juniorseng. Men det var da ikke lige noget jeg havde tænkt jeg skulle overveje NU, til jul måske.
Går også lidt med tankerne på Lola Jensen som jo har mange gode råd og meninger om børn, bevares jeg er ikke altid enig, men lige omkring senge, søvn og børn havde hun en pointe. Vi forældre har travlt med temaværelser, store senge med huler osv, men især når de er små har de brug for tremmesengens tryghed, så jeg ville jo gerne have beholdt hende deri bare lidt endnu. For guderne skal vide at jeg virkelig var den der tema-værelse-forælder til Sofia. Ikke noget der ligefrem hjalp på hendes enorme tryghedsbehov om natten, men vi blir jo alle klogere.
Lauras seng er desværre ikke så fiks at siden kan tages af, men ved at den nyere udgave af sengen har et lavt bræt som kan sættes istedet for den ene side (bunden ligger nemlig på siderne og er ikke med til at holde sammen på delene. Så har nu sendt IKEA en mail om dette bræt kan købes løst, håber.
Og ellers må jagten på juniorseng for alvor sættes ind. Jeg er bare helt blank på hvad det skal være. Sofia havde jo den berømte kili/junoseng, men den solgte vi da jeg faktisk ikke var imponeret, pga kanter inden i hun slog hænder, ben mod og højden når man pillede siden af var for høj til at komme op/ned når man kun er 2-3 år. Og den seng hun fil efter sover hun fortsat i. Har luret lidt rundt, især i IKEA. Elsker jo den butik, at man får gode ting til en god pris tiltaler mig. Når bare sikkerheden er iorden hvilket den jo rigtig ofte er hos dem.
Men kom gerne med forslag, tilbuds råd og andet. Jeg er ligesom lidt bagud på den front

20140801-064358-24238026.jpg