Sæt navn på

Hverdagen starter så små op igen og vi var “løbet tør” for sutter med navn.
Laura har alle dage haft MAM som favorit sut, desværre har den været svær at opdrive i latex udgave med navn på. Herhjemme er det ikke så vigtigt men i dagpleje, gæstepleje og legestue letter det altså lidt tingene for alle.
Havde forsøgt at bestille via MAM selv men hjemmesiden ville ikke godkende mit visakort og mastercardet fik jeg mail om efterfølgende at de heller ikke kunne gennemføre på, og jo der er skab penge på kortene, havde endda skrevet en mail til dem vedr problemet uden svar. Så opgav.
Tidligere har hun også brugt andre symmetriske sutter med navn fra div hjemmesider, men den sidste tid har hun valgt dem fra når det var dem hun fik. Så jagten gik ind på MAM sutter MED navn. Googlede en del og faldt over babyrum de havde endda en tilbud på mam-air i tøsefarver så fik 3 pakker af 2 for 2 pakkers pris. Prøvede så også en enkelt pakke af nogle andre symmetriske de havde. Jeg bestilte i går eftermiddags og de kom med posten IDAG! Det er fanme hurtig ekspedition. Jeg bukker og takker. Sutterne er godkendt også dem der ikke er MAM (og som koster lige lidt mindre, for barnet har sefølig kastet sin kærlighed på den dyreste sut på marked).
Nu er der styr på dagplejesutterne. Iøvrigt har de også mange andre lækre ting med navn. Jeg holdt mig dog til det vi rent faktisk manglede.

20140730-190612-68772435.jpg