Solcremer med mærker

Jeg er stor fan af mærker. Altså dem der betyder at jeg undgår farlig kemi, allergifremkaldende stoffer og ikke belaster miljøet. Jeg taler naturligvis om svanen, kransen, blomsten og nøglehullet

4 mærker som i min verden gør navigationen lettere bland div produkter vi har brug for. Da jeg selv har en del allergi, vil jeg gøre alt for at mine børn indgår det. Jeg kender alle problemerne med allergiske reaktioner i forhold til div ting. For nyligt nuppede jeg lige en mere voldsom en af slagsen, læs her øv!
I min søgen efter de gode produkter har jeg nok nærmet mig det hysteriske omkring hvad der må være i osv. Dog er det gennem de sidste 8 år hvor jeg har været ekstra opmærksom, blevet langt lettere at vælge det gode til. Div mærker hjælper. I starten var det ofte dyrt at undgå kemi, sådan er det heldigvis ikke længere.
Idag fik jeg mail om at levevis nu kommer med en serie solprodukter med div mærker og høj faktor. Det er lækkert. Levevis forhandles hos dansk supermarked.
Jeg skal i alt fald prøve det af.

20140514-172501.jpg

20140514-172536.jpg