Mors dag

Igår var 2 søndag i maj, og derrmed MOR’s dag, en dag for at fejre alle de skønne mødre og vise at der sættes pris på dem. Det er også kronede dage for div. blomsterbutikker og andre gavebutikker. Det er skønt som mor at blive husket og værdsat, ikke kun på denne dag, men bare sådan generelt, jeg kan dog god lide denne tradition, det er en oplagt mulighed for at huske på at sige tak til sin egen mor også nemlig, måske noget der ikke altid nås i en fortravlet hverdag.

Jeg havde været på forkant og lørdag indkøbt 2 fine orkideer hos Gartneriet Jensen i Herfølge, 150,- måtte jeg af med i alt, ikke at prisen er afgørende, men mere for at sige at det sted er et besøg værd, især fordi de har virkelig pæne ting.

Jeg kørte ud med blomst til min mor og Mikael kørte ind med pigerne til hans mor, da Laura havde sovet.

Selv brugte jeg dagen i selskab med en skøn veninden der havde inviteret til fødselsdag. og da jeg kom hjem stod der en fin blomst og tegning fra pigerne til mig (men tak for hjælpen fra deres far)

20140512-163858.jpg