Familie motion

Jeg holder jo meget af lange gåture. Og vi bor jo tæt ved vallø storskov. Desværre er jeg endnu ikke SÅ kendt og for nyligt blev en “hurtig tur” til 10 km og en lidt svedt mor, mest pga tiden der løb lidt fra mig.
Igår lokkede jeg så familien med på cykel i jagten på den rute jeg mente der måtte være men som jeg ikke rigtig fandt. Endnu engang gik det ikke helt som planlagt. Dvs vi kørte modsat af min gåtur i jagten på den sti jeg så da jeg var på vej ud af skoven igen. Desværre missede jeg så den sti jeg sidst kom ind af, hvilket resulterede i at vi kom ud et “lidt” andet sted en planlagt og rundede 12 km inden vi igen stod på matriklen.
Sofia var noget af et brokkehoved undervejs, fordi det bumpede på stien.. Men var alligevel ret stolt over at nå en distance på 12 km så håber at kunne lokke hende med igen.

20140514-173348.jpg