Malmø kærestetur

Vi var i Malmø fra torsdag til fredag. En gave Mikael fik af mig til jul…. Men det var da bare det skønneste vejr så det var helt fint det først ble nu vi kom afsted. Vi boede på Grand Hotel Garden som lå enormt centralt. Jeg havde købt opholdet på en af de der Dealsites til omkring 600,- helt fin pris. Opholdet var dobbeltværelse incl. Morgen mad. Hotellet var super fint og morgenmaden lige så.
Desuden havde vi så også en bellevuebox (3 retters menu for 2 pers.) som kunne bruges på Jospers som ligger på Lilla Torg. Et hyggeligt torv med mange spisesteder. Vi fik fin spansk mad, super lækkert.

Da mit indre ur efterhånden er stillet til kl 5.30 vågnede jeg som altid der. Og da vi først var i seng omkring midnat blev det ikke til super meget søvn. Jeg fik dog sovet videre og ved 8.30 tiden stod vi op og fik morgenmad. Derefter gik vi først en tur i gågaden (der var stadig lukket) og kørte så ud til et relativt nyt center Emporia stort og fint. Vi fl shoppet lidt, mindre en planlagt men havde nogle hyggelige timer.
Hen af eftermiddagen kørte vi mod DK og pigerne der havde sovet hos farfar. Laura havde pjevset lidt om aftenen og natten, nok grundet ugens sygdom. Men alt i alt havde de hygget sig.

De eneste billeder jeg fik taget på turen var af øl!! Altså ikke fordi vi drak voldsomt mange af dem 😉

20140518-080251.jpg