La Roche-posay

Jeg var forbi apoteket igår for at få fyldt på af ansigtspleje fra La Roche-posay som jeg er blevet svært glad for. Jeg var også på udkig efter en ansigtssolcreme med høj faktor der ikke fedter og lægger som en hinde over huden.
Det lykkedes. Faktor 50 i deres flydende lotion til ansigt, uden parfume og parabener.
Har for nogle år siden lært af en hudpleje-dame at man kan bruge solcremen alene og opnå den påskrevne faktor eller blande den med som normale dagcreme for at halvere faktoren. Dette har jeg så gjort idag men fint resultat. Ingen pande der glinser af creme:-)

Og som bonus fik jeg en børne ansigts creme i faktor 50 med (på 40 ml). Samt en lille taske til fx solcreme når vi skal på stranden. Ved ikke om alle apoteker yder den service, men mon ikke, det lød i alt fald til at de var nogle produkter de gav med når man købte andre ting fra det mærke.

20140502-083629.jpg