Nye sko

Til den yngste på matriklen.
Jeg har taget tilløb, surfer på nettet og kigget i butikker. Ikke fordi det var svært men mere efter gode tilbud. Som altid endte jeg i følfod i køge, igen igen igen. Elsker deres viden, grundighed og det at jeg ofte barecfår tjekket om skoene stadig passer uden at de prøver at “mer-sælge”.

Idag kørte jeg ned med en aftegning af lauras fod, fik købt er par sko og blev så alligevel i tvivl. Er sgu små neurotisk omkring det der sko-noget. Så afsted igen da barnet var hentet og fik tjekket om de sad ok, fik en sål i da de faktisk var max mm i voksetillæg. Desuden fandt vi så lige et par sandaler til -30% så nu er sommerskoene i hus til Laura.

20140428-222652.jpg

20140428-222659.jpg

Sofia passer både sko og sandaler endnu. Men overvejer et par New Balance til hende. Og så skal vi have købt nogle ude sko til idræt