Nye sko

Til den yngste på matriklen.
Jeg har taget tilløb, surfer på nettet og kigget i butikker. Ikke fordi det var svært men mere efter gode tilbud. Som altid endte jeg i følfod i køge, igen igen igen. Elsker deres viden, grundighed og det at jeg ofte barecfår tjekket om skoene stadig passer uden at de prøver at “mer-sælge”.

Idag kørte jeg ned med en aftegning af lauras fod, fik købt er par sko og blev så alligevel i tvivl. Er sgu små neurotisk omkring det der sko-noget. Så afsted igen da barnet var hentet og fik tjekket om de sad ok, fik en sål i da de faktisk var max mm i voksetillæg. Desuden fandt vi så lige et par sandaler til -30% så nu er sommerskoene i hus til Laura.

20140428-222652.jpg

20140428-222659.jpg

Sofia passer både sko og sandaler endnu. Men overvejer et par New Balance til hende. Og så skal vi have købt nogle ude sko til idræt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.