Kom maj du søde…

Det er maj måned og indtil nu har den vist sig fra sin virkelig pæne side. Høj sol, varme dage og masser af ude tid. Det er plus på kontoen 🙂 weekenden har været en smule køligere ned sidste weekend og uge generelt, men stadig fint med sol. Jeg har fået gang i gå-turene igen, denne weekend 2 x 6 km om morgene med Laura i klapvogn. skøn måde at starte dagen på, og må “man” nu alligevel er oppe kl. 6 kan det jo lige så godt udnyttes. Og der er jo ret så pænt i vores nærområde, især i morgensolskin

Lørdag var jeg med Sofia til ridning, de er i gang med at træne deres program til pinsestævnet, og jeg er stolt ud over alle grænser, hun er super koncentreret og går virkelig op i det. Jeg ved jo ikke hvad de forskellige ting er og hedder osv, men hun får ros, og kan da godt se at hun fx ved trav let bevæger sig som hun skal og ikke hopper som en sæk kartofler.

Søndagen er brugt i selskab med de skønne piger fra mødregruppen, et par timer i godt selvskab og så hjem til lidt oprydning… pyha er det ikke bare “the never ending story”?? Laura vågnede/blev vækket efter 1 time, men gad da heldigvis sove videre sammen på sofaen, hvor jeg så også fik en lur.

I morgen starter hverdagen så igen, mandag med undervisning og møder… men det går om 8 uger er det sommerferie 🙂 og jeg er begyndt nedtællingen. Jeg glæder mig til 2½ uge i Italien, først noget “bondegårdsferie” og bagefter Gardasøen. Jeg har aldrig holdt sommerferie i Italien, og glæder mig meget, især til det med igen at komme syd på. Elsker som regel den danske sommer, men det skal jeg også nok få noget af, da begge piger holder 4 ugers ferie, og vi altså kun er afsted 2 af de uger, så vi får masser af tid hjemme 🙂

20140504-204739.jpg

20140504-204810.jpg