Black Swan shopping

Jeg har købt nyt tøj til MIG SELV!
Var ovre ved Marlene tidligere idag. Og fik shoppet lækkert Black Swan tøj. Faktisk en del andre (og flere) ting end jeg først havde tænkt. Men sådan er det jo indimellem når jeg først får det i hænderne, så er der noget der er helt anderledes end forventet.

Jeg har købt nedenstående

20140208-183604.jpg

Da tøjet endnu ikke er på webshoppen må i vente med close-up’s til tøjet kommer.
Især zebra-jakken er jeg virkelig spændt på, ved første blik (på nettet) var jeg slet ikke solgt, men efter flere og flere lagde billeder på Instagram måtte jeg erkende at jeg var fan. Den er allerede udsolgt i enkelte str, så nu er den klikket hjem uden mere betænkning.
Jeg har alt i alt været super glad for de ting jeg har købt og er overbevist om at jeg også bliver det for denne omgang.

Har aftalt med Marlene at jeg i sensommeren/efteråret holder “home party” med efterårs kollektionen.