Søndag på den helt rigtige måde

Jeg har sovet “længe”, som i til kl 7!!!! Og inden i tænker “hun er helt væk” så er det længe set i forhold til de sidste 2-3 uger (ærligt jeg er stoppet med at tælle). Laura vågner mellem 5-5.30 HVER dag! Men idag faldt hun meget uvant i søvn igen da jeg tog havde med ind i vore seng kl 4.55! Og jo jeg kunne godt prøve at putte hende igen i EGEN seng, det er prøvet uden succes, der er JEG jo oppe og vågen ergo må hun også op og være vågen.
Men i morges altså sov hun sgu helt til kl 7! Havde ellers overvejet helt at skippe det med at sætte vækkeur! Men tør alligevel ikke;-)

Med fuld energi er formiddagen brugt på massiv oprydning af kontoret, vi startede igår og er nu godt igennem!
Sofia var imens til spejder og Laura tussede først rundt og hyggede og senere sov hun.

Kl 13.30 satte vi kursen mod Frederiksberg, nærmere bestemt faconer salen hvor sofias julegave endelig skulle indvies, familiekoncert med Rasmus Seebach. Skøn skøn skøn eftermiddag. Hvor moaren endnu engang helt uden at blinke sagde “på beløbet”, da der blev købt t-shirt til 200,-!!!! Nogle husker måske at historien var den samme i sommers i parken! Men pyt har en meget glad pige (og jeg er åbenbart ikke en skidt økonom når det handler om tøj).

Nu er begge piger puttet, jeg har været oppe og træne (ligesom nødvendigt når aftensmaden blev indtaget på McD). Taget et langt karbad og er nu hoppet under dynen.

Over and out!

20140209-221139.jpg