Hverdag… Med alt der følger med

Hverdagen er dejlig. Genkendelig og tryk (nogle ville bruge ordet kedelig og travl). Alligevel holder jeg af min hverdag, trods travlhed og tidlige morgner (ja vi er stadig oppe 5,30 HVER dag).
Jeg har det faktisk helt fint med genkendelighed og en nogenlunde fast rytme, måske også for at kunne nyde det der bryder hverdagen lidt ekstra, ikke på trods altså.
Men hverdagen byder også på en masse planlægning og opgaver når der er 2 børn på matriklen. De aller fleste dage går det helt gnidningsfrit og vi når det vigtigste. Nogle uger er dog mere travle for os begge (ok mikaels uger er ALTID travle), men mine så. Det bærer vores hjem præg af pt!

20140208-063611.jpg

Sådan så her ud i søndags, og kan afsløre at resten af huset fulgte trop! Jeg har kun været hjemme og kunne ordne det mest nødvendige (lidt rent tøj, mad mm). Jo Mikael kan også godt rydde op, lave mad, vaske tøj osv! Men ærligt tiden er knap når vi på skift har stået med 2 børn alene og også skulle ordne mad, lektier, bad osv, oprydning og rengøring blev nedprioriteret og det er ok, i perioder! For jeg kan egentlig godt li det der rengøring (ja det skrev jeg faktisk) men det kræver at jeg har tid og overskud, ellers bliver det en tung sten jeg slæber rundt på af dårlig samvittighed.
Husets status er nogenlunde den samme som sidste uge, men tiden er blevet større, så satser på at vi når lidt oprydning her i weekenden….
Men bortset fra det er jeg blevet svært glad for hende her

20140208-064137.jpg

Vi har haft hende siden dec, men det er først nu jeg rigtig får sat hende i gang. Hun erstatter ikke min elskede støvsuger. Men med 2 katte og 2 børn er det guld værd at kunne sætte hende i gang om morgenen og så er gulvet pænt når jeg kommer hjem. Men med før omtalte dyr og børn skal der planlægning/oprydning til. Kattene er ikke glade for hende så hun kører kun en ende af huset af gangen. Derud over skal der jo lige ryddes for dimser og dutter. Men med lidt forarbejde er hun god 🙂

God lørdag:-) min byder på baby-gym og bagefter Black Swan shopping hos skønne malsen