Black Swan Fashion

I søndags shoppede jeg hos en mor fra dagplejen 🙂 hun er konsulent hos Black Swan, som er et dansk mærke der er relativt nyt. Konceptet er at sælge vi homepartys og hjemmesiden (i nævnte rækkefølge) .

Deres priser ligger i sådan en mellemkategori, de er dyrer end fx H&M og Bestseller, men billigere end de dyre designer mærker.

Kollektionen er simpelt og ikke for stor. Farverne er her i efteråret/vinter holdt i sort som basisfarve, og tilsat grå, mørkeblå, grøn og mørkrød. Simpelt men alligevel lækkert. Jeg fik købt for knap 2000,- og har i går modtaget mine varer. Meget hurtig levering må man sige. Og er SÅ tilfreds. endnu kan den nye kollektion ikke ses på hjemmesiden men via deres facebooksiden kan man få et kig på tingene 🙂 jeg er SÅ solgt.

Jeg har købt en lækker strikkjole i mørkeblå, en lang cardigan også i mærkeblå, en basis bluse samt basis top og en fed T-shirt med små stjerne nitter. Billeder skal nok komme på 🙂