Fritidsaktiviteter og familien Danmark

Nu er vi så den den familie med 2 børn! Og hverdag, som indebærer job, indkøb, rengøring, forældremøder OG fritidsaktiviteter! Bom.
Altså Sofia har jo altid gået til noget, først var det babysvømning, så baby-gymnastik, svømning igen, musik, så gymnastik igen og spejder.
I år er der tilføjet en højt ønsket aktivitet. Ridning! Hun har glædet sig, snakket og talt dage. Igår var DAGEN hvor hun skulle starte til ridning hos Strålen i strøby. Hun var SÅ spændt at det næsten gav mavepine. Alle håb og forventninger blev indfriet og første time blev tilbragt med og på en dejlig nordbakke.
Hun er SÅ klar på det! Og dygtigt.

20130908-094359.jpg

Alt imens Sofia går til ridning er Laura startet (også igår og også kl 10!) til tumlastik i Herfølge gymnastik forening hos Rikke fra mødregruppen. Med sang og tumlebane, lidt mange mennesker for Laura, som jo stadig har det bedst i mindre grupper, men hun klarede det fint og forelskede sig i trampolinen hvor hun sad! Meget!

20130908-094449.jpg

Men altså nu har vi to børn der går til noget samtidig, dvs i som forældre altid kun kan være med et sted, gad godt kunne det hele, men når nu det skal være er det jo fedt nok at ikke hele lørdagen skal bruges først er sted og så et andet sted. Og det er jo i øvrigt vilkårene når man får flere børn, tiden pr barn pr forældre bliver mindre, sådan er det bare og vi tilpasser vores hverdag.

Idag er Sofia afsted til spejder, imens hygger Laura og jeg med “prop og Berta”