1 års fødselsdags fest

Længe ventet indlæg, i know 🙂

Vi havde taget fri på Lauras fødselsdag, eller dvs de voksne havde, for sofia havde jo skole, og Laura skulle over og holde fødselsdag hos dagplejen.

Men vi startede morgenen stille og roligt, men morgenmad og gaver 🙂

1 aar

Da Sofia var afleveret i skole, og Laura var afleveret hos Emmy med en stor pose boller var vi klar til at få alt det praktisk ordnet. Så der blev handlet og da vi kom hjem gik Mikael og farfar igang med haven. altså imens jeg ordnede mad og hus.

Kl 15 var begge børn hentet (Laura med fin gave fra dagplejen) og de første gæster kom (Bjarne var den første).

Vi havde valgt at holde fødselsdagen på dagen, idet vi dels har voldsomt mange planer i weekenderne pt og dels var både farmor og mormor ude og rejse i weekenden efter.

Vi startede med kaffe og boller og senere fik vi lækker grillmad (en stor tak for hjælpen til morfar, moster og John for at tage fat med maden, og en tak til alle gæsterne i haven for tålmodigheden) samt lagkage til dessert. Hele dagen var bare rigtig hyggelig, om end jeg nok skal blive bedre til IKKE altid selv at skulle lave ALT, for jeg brugte det meste af dagen i køkkenet, hurra for Mia der gik en tur med Laura inden maden så hun fik en lille lur.

1 aar 2

Laura havde en dejlig dag og det havde vi også. Tusind tusind tak til jer alle som var med til at fejre hende og tusind tak for alle de skønne gaver 🙂