Febermus

Så ramte hverdagen! Sådan for alvor. Den hverdag hvor syge børn skal hentes 🙁
Men hurra for verdens dejligste dagpleje! Kl 12.24 tikker en SMS ind om at Laura har feber men er puttet og sover og at hun skriver når hun vågner. Jeg svare at jeg har fri 12.50 så kan sagens være det hurtigt. Aftalen bliver at Laura får lov at sove og jeg får besked når hun vågner.
Nej syge børn skal ikke være i inst/Dp. Men syge børn har brug for søvn. Og det var netop hvad Laura fik. Jeg hentede hende 14.20 og der var hun knap vågen endnu. Win win. Jeg fik slutter dagen stille og roligt, Laura fik sovet og jeg vidste hun var i gode hænder.
Endnu engang råber jeg hurra for vores (ok mit) valg omkring pasning af Laura. Elsker den tætte kontakt til EN voksen og tryghed og tillid. Ikke at der ikke findes det samme i vuggestuer, jeg kan bare rigtig godt li det med at jeg aflevere og henter hos den samme, beskederne er kun til en og de går ikke tabt. For det er da sket mere end en gang i sofias inst. Tid 🙂

Vores lille febermus har puttet hele eftermiddagen med dyne OG mor i sofaen. Spist 2 ostehaps og drukket rød saft (det må man nemlig godt få når man er syg herhjemme )
Nu er hun puttet, uden natflasken (spændt på om hun vågner og er sulten, eller om det er nu den afskaffes helt).

20130903-190823.jpg