Søndag morgen

God morgen 🙂
V har haft en super dejlig omend travl uge. Laura er blevet et år, køge fest uge er løbet af staben (hvor Mikael er med på tekniksiden) og jeg har været job. Ugen har budt på mange praktiske ting der skulle passe sammen. Vi har nået det hele. Og har endda været inde og høre musik på torvet, både uden og med børn (ja jeg er en af de mødre der tar mine børn med og høre musik, IFØRT høreværn og I VIP-OMRÅDE med knap så mange mennesker).
Torsdag aften bød på voksentid med Panamaha og Infernal, super fest på torvet. Dog noget træt fredag.

20130901-074225.jpg

Igår tog vi så pigerne med. Vi gik hørt Køge Showband, spist lækkert mad og set/hørt Joey Moe. Laura er vild med musik og syntes det var en stå fest, dog var hun træt og faldt i søvn på min arm kort inden Joey Moe var færdig. Igen hurra for VIP-adgang med få mennesker. Vi smuttede hjem ved 20 tiden, Mikael blev og hørte Shaka Loveless og senere Kato.
Tøserne blev hjemme puttet og jeg gik i seng i nogenlunde tid, velvidende at søndag morgen starter tidligt.

Idag står den på lidt praktisk hjemme. Indkøb til ugen og bytning af lidt gaver.

20130901-074933.jpg