Mellem måltider

20130523-142541.jpg

Vi har sovet i nat! Altså IGENNEM, Laura sov fra 20-5.30 hurra! Jeg er frisk, eller det var jeg 5.30, lige nu trækker sofaen og en lur.
Men altså jeg forsøgte igår at “tanke” hende godt op med mad hver anden time, efter råd fra sundhedstjenestens app (min baby). Om det var det som virkede vil være usagt jeg jeg forsøger igen idag.
Men tilbage til overskriften, for det er jo ligesom maden det handler om. Jeg syntes nemlig det er lidt svært at finde på SÅ mange varierede måltider med den type mad hun spiser nu. Men jeg prøver så idag har indtil nu set således ud:
Morgenmad kl 6.30 – havregrød med smør og kanel

Formiddag (inden lur) kl 8.45 – 1/3 skive bondebrød med smøreost og et par skiver banan til

Frokost kl 11.30 – bondebrød med makral og leverpostej og sødmælk til

Tidlig eftermiddag (før lur) kl 13.45 – havregrynsklatkager (herom længere nede) og et par skiver banan samt vand

Sen eftermiddag (her er vi så ikke nået til endnu men ca 16-16.30) øllebrød

Aften ca 18 boller i karry med ris (har nedfrosset en masse der har været en tur i blenderen, SÅ nemt)

Puttetid ca 20 – flaske med modermælkserstatning
(Hun har siden 6,5-7 måneders alderen ikke fået mælk fast om dagen, jeg ammede hende stadig der og hun fravalgte brystet frem for maden, hvilket i følge sp var super flot, da det viste at hun var klar til at blive mæt af maden, hun fik så mme-pulver blandet i din grød/mos for at få nok mælkeprodukt).

Nå men de der havregrødsklatkager. Inspireret af en fra min mødregruppe kastede jeg mig ud i det, ellers har jeg nemlig gemt resten af havregrøden fra om morgenen og bare varmet igen men blir lidt øv med samme mad flere gange om dagen.
Jeg brugte ca 3/4-1 dl færdig havregrød, 1 æg, 1 spsk pæremos og lidt mælk. Der burde nok være kommet lidt mel i men det glemte jeg altså. Piskede det til en lidt tyk dej og stegte på panden, det var noget en vis ung dame kunne li. Den glemte mel gjorde den noget porøse så det må jeg huske næste gang. Jeg fik i alt 7 små pandekager så der er vist både til mig og Sofia når hun kommer hjem.