Killingerne 3 uger

Killingerne har nu rundet 3 uger og er begyndt at bevæge sig lidt. De er enormt nysgerrige og SÅ søde.
De var jo flyttet ind under sofias seng, men jeg har idag flyttet dem ind på lauras værelse. Sofia havde en veninde men hjemme og det er altså lidt svært med leg og 5 killinger der vil være med… Molly var ikke helt enig med mig i at vi igen holdt flytte dag, men nu har Mikael haft ny STOR kasse med hjem og det nye sted er godkendt af missemoaren.

20130521-215333.jpg

20130521-215359.jpg

20130521-215407.jpg

Vi har endnu ikke med sikkerhed afsat nogle af killingerne, men 3 af dem er der vist interesse på, vi mangler også selv at beslutte hvem der skal blive hos os. Jeg holder på en af de hvide, tror måske perser-genet fra mollys mor er trådt lidt frem hos dem. De virker mere “fluffye” end de grå, som altså også er så fine, uha det er svært.

En tanke om “Killingerne 3 uger

  1. They are adorable. Just a pity we live so far away otherwise we would have them all!
    Love
    Ebba

Der er lukket for kommentarer.