Tøjkrise

Jeg prøver lige så forsigtigt at se i øjenene at den der barsel har en ende… Jeg prøver inderst inde at fornægte det en smule, men virkeligheden er en anden, jeg skal på job og Laura skal starte hos Emmy. I omvendt rækkefølge, for faktisk er der kun 2 uger til dagplejestart! Jeg er IKKE klar, som i overhoved ikke klar! Måske blir jeg det.
Men altså på den anden siden af juni og juli, der venter altså det der arbejde som jeg skal tilbage og passe, spændende og lidt skræmmende for hold nu k*** hvor er jeg bare skide god til at holde barsel. Der er dage hvor jeg er flyttet ind i mine joggingbukser og der er dage hvor jeg ligesom slet ikke blev redt og uger hvor jeg ikke fik makeup på…. Og jeg har det så fint med det. Jeg er all in på “comfy”, altså virkelig! Bevares det er også rart at tage pænt tøj på, sætte sit hår og være pæn (og ren i mere end 2 min), men ærligt så har jeg nydt den afslappede stil vi har haft her på matriklen. Men den går nok ligesom ikke når jeg skal på job, godt nok lover skemaet 4 idrætstimer, men så er der lige 16 andre timer hvor nattøj og morgenhår ligesom ikke rigtig går! Og nu kommer så min pointe, jeg har tøjkrise! Altså virkelig, vi taler om halvandet år hvor jeg først blev mer og mer rund, derefter ammevenligt tøj og så barselstøj. Jeg mangler arbejdstøj! Men hvor blev min stil af? Og hvad er lige smart nu? Og hvordan bør man egentlig gå klædt som hende der fru lærer??? Shit altså…. Man kan vel næppe få forlænget sin barsel pga ovenstående problem, så måske jeg bør bevæge mig ud i de der butikker, altså dem med ekspedienter, stativet og prøverum. Er ellers MEGET bedre til dem der starter med www og levere med dem i røde jakker.
Men første skridt er taget, der er ryddet op og UD i mit skab. Startede med ALT det jeg alligevel ikke kunne passe og det som jeg virkelig ikke kommer til at bruge. Nu er der der så jeans og leggins tilbage (ja og de føromtalte joggingbukser – de må altså godt blive), t-shirts og tank-toppe, lidt cardigans og et par bluser samt lidt kjoler. Men EN stil ville være synd at sige der er over det… Måske jeg finder MIN stil et sted?

Imens er jeg nu hoppet i nyt nattøj fra hende der Christiane… Og der er lækkert og blødt OG pænt. Og havde jeg ikke haft en aftale om at svinge forbi jobbet imorgen blev dagen nok tilbragt i det 😉

20130523-210754.jpg