Trætmor.dk

Jeg er træt… De sidste mange nætters amning og manglende søvn er ved at indhente mig. Jeg ved godt at jeg ikke skal brokke mig. Laura sover fra ca 20-6/7 stykker, men hun spiser altså stadig om natten, normaler er en gang imellem, men pt hedder det hver 2-3 time. Vi sover med det samme igen, eller Laura gør i alt fald, det er jo bare endnu et appetitspring, og pt skulle hun vist også være på vej ud i endnu et udviklingsspring hvor hun skulle blive mere “omklamrende” (dvs kun mor dur).
Men jeg er gået relativt tidlig i seng og håber at få indhentet lidt…
Dagen er gået ok, 3,5 time i formiddags og så 1,5 time og en kort aften lur. Det må gerne gentages imorgen!

Kan løvrigt godt mærke at hun er mere sensibel (som det så fint hedder) end Sofia var/er. Sofia kunne gå fra arm til arm og sove hvor som helst og når dom helst, Laura blir hurtigere overstimuleret og blir til sidst ked af det, oftes så selv jeg får svært ved at trøste hende, det skal jeg altså lige vende mig til, og lære at tage det hensyn til mig barn at når vi er ude skal hun ikke bæres rundt af alle. Det er heller ikke hverken sjovt eller let at sige nej til at andre må holde/bære/hjælpe, for det er jo i den bedste mening, og vi har jo heller ikke sagt det før, men med en masse julekomsamnen i vente er det nok bedst med lidt forholds regler. Og det skal ikke forstås som om ingen må holde hende, bare ikke hele tiden (selv om det jo er skønt for moaren fx at kunne spise uden baby på arm), og så i kortere tid af gangen.

20121219-214220.jpg