Frelser-genet

Jeg har det, og det blomstre i bedste stil op her til jul! Ønsket om at gøre godt, at hjælpe andre osv, det har mange af os. Men især ved juletid får jeg det her “nu-skal-jeg-redde-hele-verden” syndrom! Jeg får det skidt med alle de penge jeg bruger på gaver som vi reelt set måske godt kan undvære! Hvert år “truer” jeg med at holde jul i et suppekøkken, invitere de hjemløse eller tage flyveren til Afrika.
Jeg kan ikke rede hele verden men jeg gør hvad jeg pt kan! Mandelgaven er der indgået kompromis omkring på matriklen, og jeg har støttet de hjemløse med køb af hus forbi og håber at han får en ok juleaften. Mikael ryster på hoved af mig, men helt ærlig, får det altså skidt med at vi vælter os i mad og julegaver mens der sidder danske familier der har svært ved at få råd til en lille and og julegaver til deres børn. Så et stort klap på skulderen til facebook gruppen “julehjælp” der har formidler kontakt mellem dem der trænger og os der kan gi, desværre fik jeg alt for sent øje på gruppen og midt i en lille syg Laura-smølf og dertil hørende manglende søvn har jeg ikke kunne overskue at få sendt lidt julegodt afsted, men næste år er jeg på 🙂 det gode er at det kam være alt fra fejl køb til brugte med gode ting man har i gemmerne der kan blive guld for en trænende familie.

Men jeg prøver at lægge den dårlige samvittighed, hjælpe hvor jeg kan og nyde de næste dage i familiens skød med mine to dejlige piger 🙂 håber at jeg kan vise dem at man godt kan hjælpe på mange måder og ikke kun til jul:-)

20121222-160630.jpg