Der er lidt langt…

… Mellem indlæggene. Men vi har det godt, forsøger at nyde juletiden uden at blive revet med af julestormen… Det lykkes, næsten i alt fald.
Jeg tænker ret meget på traditioner for tiden. Traditioner som jeg er vokset op med, og hvordan jeg får givet alt det gode videre samt skabt nye med min familie. En af de ting jeg er vokset op med var min mors vanilje kranse, lavet på en gammel kødhakker, hvor håndtaget blev mere og mere faldefærdigt, men nøj de smagte godt, så godt at jeg faktisk ikke er ret tilfreds ned andres… Beklager;) og så var der lige se der havregrynskugler som jeg lavede sammen med min mor, måske har det ikke været hvert år og måske ikke engang en særlig juleting, men sådan husker jeg det!
Herhjemme bages ikke småkager iår, måske næste år, havregrynskuglerne er lavet og spist.
Konfekt er lavet hos farfar 🙂 og gløggen er drukket med gode venner…
Hvad er jeres juletraditioner?
Det eneste der har været fast hvert år er nissegaverne (ok første år blev Sofia skide bange for den der nisse jeg fortalte der boede på loftet). Måske vi får flere faste ting ned årene…

20121218-214514.jpg