Nye gode venner

Jeg har fået nye gode venner. Min mødregruppe nærmere bestemt. Jeg glæder mig til vores torsdage og nyder de skønne damers selskab. Der grines, grædes og sludres på livet løs. Det er jo rent tilfældigt hvordan vi blir sat sammen, og vare fordi man rent faktisk bor inden for en radius af 2 km og har født inden for den samme måned, så er det jo bare slet ikk sikkert at kemien er der! Min gamle mødregruppe var skam søde og alting, men det er slet ikke som nu:-)
Og Gud hvor er det bare skønt at prøve:-) i onsdags var jeg med to af dem til molo lagersalg, og på torsdag er vi 4 der kører til hollys lagersalg i Slagelse, yes yes vi kan godt li shopping, især til ultra lave priser. På tirsdag smutter vi i svømmeren.
Igår var vi herhjemme

Og Idag flader jeg bare ud 🙂 iaften har Mikael peter og Tanja med hjem og så har de hentet sushi…

20121109-131507.jpg

20121109-131516.jpg

20121109-131521.jpg