Sikka

Jeg har valgt at smide lidt reklame på bloggen (ude i siden). Det er ellers ikke noget der har været før hen. Dels fordi jeg ikke har fået tilbuddet, og dels fordi jeg faktisk er lidt træt af de blogs der er proppet med reklamer, fordi bloggeren får en eller anden gevinst. altså jeg syntes det er yderst fair at bloggeren får noget ud af reklamen, og faktisk gider jeg også godt læse om div anmeldelser af produkter, sider osv, også selv om der er en gevinst for bloggeren, ej det er mere dem hvor selv indlæggene drukner mellem blinkende reklamer, jeg syntes er lidt træls. Nå men det var jo altså ikke lige det, det skulle handle om 🙂

Jeg har altså valgt at lave lidt reklame for en relativt ny shop der hedder SIKKA årsagen er at ejeren er en som jeg følger i blogland, HER. Jeg er ret vild med både hendes blog og shoppen (jeg har endnu ikke fået shoppet noget der, men glæder mig til det). Og når man er vild med noget er det vel på sin plads at dele med andre, så efter et indlæg på hendes blog slog jeg til og valgte at gøre lidt reklame. Så kig forbi shoppen (og bloggen) den er bestemt et besøg værd. Selv er jeg ret hooked på de produkter fra Rudolph care, som er svanemærkede (man skal ikke have læst med ret længe her for at vide at sådanne produkter er i høj kurs hos mig). De er lidt smådyre, men pt bruger jeg dermalogica, som i DK også koster godt der op af, så måske jeg skulle give det nye produkter et forsøg 🙂