Barndomsminder

Noget af det jeg især husker fra min barndom er historierne. Alle de mange eventyr jeg fik læst, timevis af fortællinger og gode minder.
Jeg er velsignet med et sæt forældre der iden grad holdt af at læse (eller holder af). Og som har givet denne gave videre til mig. Jeg tror på at en forælders egen lyst til at læse gives videre til dets børn via lysten til også at læse for dem.
Nu er det min tur til at videregive en værdifuld gave, og jeg gør det med glæde, måske får jeg ikke læst hver dag, men jeg forsøger, og ellers gir det mig ro at Sofia allerede nu elsker bøger, både i bogform og på den digitale måde.
Idag har jeg læst et gammelt eventyr for hende. MIT yndlings fra jeg var barn ” den rødhårede prinsesse” fra “mit skatkammer”, bøger der har været min mors og som nu læses for 3 generation.

20121111-230853.jpg