Yndlings serier og mødregruppe

Herhjemme ser vi virkelig manger serier og film. Sidstnævnte er dog nok mest Mikael og Claus der står for den del. Men serier der følger jeg godt med. Bones, Criminal mind, Covert Affairs, Desperate Housewifes (ok det er så mest mig) og så har jeg taget en gammel klassiker op 🙂 Matador.. Yndlings serien over dem alle… har set den et utal af gange som barn, dog nok ikke så sammenhængende som jeg nu har gjort (eller så intenst) Er pt igang med sidste afsnit, og er vel omkring 1½ uge siden jeg startede. Elsker den, især når jeg så bor i en by der på uvirkelig mange omårder minder om alt hvad der findes i serien. På godt og ondt, og her mener jeg ikke kun selve udseende, for Køge krike er jo med i serien (flere gange) og vist også den port Agnes og Røde bor i. Men også alt sladderen, det med at alle kender alle, at nogle har “noget” på hinanden og andre ikke vil handle med alle. Ork ja Køge eller Korsbæk, det kan vist komme ud på et 🙂 men som sagt på godt og ondt, for elsker at vi bor i en by som Køge, eller bor tæt ved må det jo blive 😉

Og idag har jeg netop været i Køge, for idag var første gang min nye mødregruppe skulle mødes. Vi mødtes første gang inde i sundhedsplejerskernes hus “Villa Sund” i Køge. Vi er pt 6 i alt, og de andre er virkelig søde, vi er i alt 4 anden gangs mødre og 2 første gangsmødre. Bor alle i gå afstand fra hinanden og skal mødes om en uge igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.