På jagt efter alt det lækre

Jeg havde nok egentlig lidt glemt hvor meget tid jeg brugte på at finde alt muligt lækkert til Sofia. Og hvor meget jeg gik op i det… Men altså det er kommet retur for fuld skrue… måske endda mere, for med det i baghoved at dette nok er vores sidste baby så skal alt altså bare være godt, perfekt, dejligt osv. Og nej det handler ikke om at alting skal hedde noget bestemt osv. Men vil bare gerne have noget der er lækkert.

Til Sofia lånte vi en del ting til babytiden (autostol, skråstol, legetæppe og lidt andet). Det var super lækkert, men er jo så ikke noget vi havde i gemmerne, derfor har der skulle nyt til. Autostol er klaret, skråstol købte vi den anden dag, og legetæppet er et jeg har syet. men nu kommer det, for til Sofia var der sådan en “bøjle” over tæppet med legeting på, jeg har været i tvivl om vi overhoved havde brug for det, men kan se at det nok ville være en fin invistering alligevel. Men jeg magter altså ikke de der plastik-fantastisk ting.. så jeg har søgt og fundet et i træ, og en ting er at det er træ (det er jo fint noK), men det gode er at de bare er stativet, så vi kan selv hænge alt det lamaza legetøj vi har liggende op på det, se det syntes jeg er smart, så kan der nemlgi også skiftes lidt rundt.

Det er af et mærke der hedder Moulin Roty, og kan fås på div danske webshops til ca 300-350 + fragt… Men altså Amazon er blevet min virkelig gode ven 🙂 jeg har nemlig fundet det til kun 24 pund (=230,-) og de har gratig fragt hvis man kan vente 7-10 dage med at få sine ting… Hurra for internettet. den anden dag bestilte jeg poser til vores blespand. de koster 70,- stk i dk, eller på et virkelig godt tilbud 6 for 200,- (sidstnævnte er meget sjældent og som regel er det 150 for 3 pakker). Men vi søgte på Amazon, og fik en kasse med 6 stks for 15 pund incl gratis fragt, så bestilte 12 stks 🙂 og de kom før de 7 dage. Fantastisk.

Men altså legestativet er dette…