Foto-tur og æblerov

Søndag er herlig…. Sove længe og slappe af…. Nåh nej:-) eller jo lidt længe. Laura sover skønt om natten og jeg sætter stor pris på det. Idag stod vi op 7.30 og så gik vi til bageren med Sofia på cykel og Laura i barnevognen.
Kl 10 havde vi en aftale med Claus om at tage lidt billeder på Nissebjerget. Når man nu kender en pisse dygtig fotograf som godt gider tage billeder af end børn er det guld værd… Og kan klart anbefale ham til fotojobs. Men altså billederne er blevet virkelig gode (mere om dem senere) men midt i det hele fandt vi lidt af en skat… Nissebjerget er nemlig godt fyldt op med æbletræer… Så afsted på rov… Barnevognen blev hurtig lavet om til opbevaring og et par timer senere nød vi skøn gammeldags æblekage… Har kun brugt ca 1/2-delen af æblerne så imorgen skal resten koges til fryseren. Desuden snakkede vi om at plukke og køre ud til ejby for at få dem lavet til most. Gjorde vi for 2 år siden og det var virkelig godt.
Imorgen venter hverdagen, skole for sofia, job for Mikael og barsel til mig og Laura:-) overvejer et smut til ølby for at bytte lidt barselsgaver. Men nu må vi se

20120909-210555.jpg