Barselsbobel og hvad hjertet er fuld af

Jeg kan godt mærke at jeg allerede er godt inde i en barselsbobel… og jeg nyder det 🙂 jeg nyder at der ikke skal tænkes på job, planlægning, møder osv. Jeg nyder at jeg kan bruge formiddagen på INGENTING hvis jeg har lyst og jeg nyder at nusse rundt herhjemme. Samtidig er jeg glad ofr at jeg igår modtog mail om at jeg skal mødes med min kommende mødregruppe allerede om 14 dage. Med Sofia var hun jo 3 måneder inden det blev startet op. Og jeg ved stadig ikke hvorfor, for alle børnene var født fra slut nov-slut dec. så hvad grunden var til at vi først skulle starte i marts må være uvist, men tror der var en masse bøvl omkring kommunesammelægning, for det virkede altså også lidt underligt at der blev dannet 2 mødregrupper ude hvor vi boede (Bjæverskov) men 3 af dem jeg var i gruppe med boede i slimminge/gørslev, dvs 10-12 km fra Bjæverskov (ikke just gå afstand), og det samme var gældende i den anden gruppe (jeg skrev nemlig sammen med en fra den anden gruppe). Vi fungere jo fint nok i de måneder vi holdt den kørende, men kan godt idag se at det ialt fald for mig var en show-stopper at vi boede så langt fra hinanden, for jeg var jo afhænging af bussen (som ca kører en gang i timen på landet). Denne gang ved jeg at vi alle bor i gå afstand fra hinanden, så er spændt på det. Men indtil da har jeg jo en net-mødregruppe, vi har fulgt hinanden siden vi fandt ud af at vi ventede os og er nu 11 i gruppen. Sådan en gruppe havde jeg også med Sofia og jeg har stadig kontakt med en del af dem via det forum vi skrev sammen i og via facebook, i den gamle gruppe har vi mødtes en del gange da børnen var små og det var super hyggeligt. I den nye gruppe har vi indtil nu bare skrevet sammen, men det er også rigtig dejligt. Jeg er i alt fald glad for gruppen og den daglige kontakt vi har, selv om det er på skrift.

Men ellers så er det der fylder aller mest her hjemme jo mine to dejlige piger. Sofia min store skolepige (som pludselig er blevet så stor og kan så meget selv)  og min lille bitte Laura. Fordi det er det der fylder hos mig, vil det også være det der fylder på bloggen lige pt. Sådan hænger tingene vel sammen 😀

Idag er vores nye tørre tumbler kommet. Vi har i lang tid snakket om at skifte den vi har (den blev købt lige inden vi fik sofia, så den er 6 år gammel, men tørre stadig fint). Grunden til at vi ville skifte er at der er sket utrolig meget på el-sparer fronten, og vi har regnet ud at med det tørrebehov vi normalt har vil vi sparer ca 500,- om året ved at skifte, og så er den gamle ikke engang en af dem der bruger mest strøm, og nu hvor vi har en baby i huset stiger behovet jo nok også 😀 for der ryger godt nok noget tøj igennem på sådan en dag… En anden grund til skiftet er lyden… shit den gamle larmer, vi har levet med det, men blir skønt at man ikke kan høre den i hele huset når den tørrer.

Lige nu sover Laura (efter at hun har nægtet at sove mere end 15 min af gangen hele formiddagen), og når hun vågner er det hentetid for Sofia. Mikael skal afsted til fodbold så han er først hjemme efter 20 i aften, men pt går det fint med at være alene med begge piger, Sofia er så god til at hjælpe og omsorgsfuld over for sin lillesøster, så det er dejligt. Vi har endnu ikke oplevet noget jalousi fra hende (det skal nok komme), men tror også det hænger meget sammen med at hun har en hverdag der betyder meget for hende, ting hun skal og ser frem til hver dag når hun vågner. Så det nyder jeg.