Det der med tøj.

Nu har vi ligesom ramt september måned. Det er officielt efterår i kalenderen, og selv om august nok også prøver at trænge sig ind på efteråret (rent temperaturmæssigt), så føler jeg faktisk at jeg har haft en ok sommer. Der har været sol, baden i både hav og pool, aftner på terrassen med mad og hygge, blomster i haven osv osv osv. Jeg føler mig ikke snydt. Og jeg ELSKER efterår, elsker overgangen hvor vi stadig har lune dage, men samtidig kan pakke sig lidt ind i lune striktrøjer osv. Og det bringer mig videre til det jeg egentlig havde på hjertet 🙂 De sidste 7-8 måneder har jeg haft det bedst i bukser med elastik, bluser der var godt lange og tøj der ikke strammede. Samtidig havde jeg ikke købt SÅ meget graviditets tøj, jeg brugte faktisk primært mine Pulz bukser med elastiklinning og ballonben 🙂 dem som jeg også brugte rigtig meget inden, det er bare skønne bukser. Men de er ved at være slidt nu. 2 par lange bukser + et par knickers er alligevel ikke SÅ  meget igen. Nu har jeg så fundet alt mit “før graviditetstøj” frem, 3 par bukser kan jeg passe, resten må lige vente, og i virkeligheden skal der måske også ryddes ud i det, måske gider jeg i virkeligheden ikke rigtig bruge det hele mere… måske trænger jeg egentlig til at shoppe nyt (måske kan jeg altid godt shoppe nyt). Men, for der er et stort men, jeg kan slet slet slet ikke overskue det der med at skulle ud i de der butikker og prøve tøj, skulle ud og vælge og tage stilling… jeg har det faktisk langt bedre bag min skærm hvor jeg kan trykke bestil 🙂 men ak jeg er jo bare så lost, for kan ikke helt finde ud af det med størrelserne, og hvordan er det også lige med den der mode lige nu. Og nej det betyder i virkeligheden ikke så meget lige nu hvor jeg er i min dejlige lille barselsbobel, men ved at jeg på et eller andet tidspunkt skal ud og være sammen med andre mennesker til noget der kræver lidt mere end bare jeans, t-shirt og cardigan, og så opstår panikken… for hvad skal jeg så tage på 😀 måske jeg alligevel skal prøve at komme forbi de der tøjbutikker der har været udslette fra mit øje de sidste måneder, for jeg kunne jo allievel ikke passe tøjet 😀 måske næste torsdag når jeg alligevel skal et smut til køge og mødes med min nye mødregruppe for første gang.

Imens vil jeg nyde at jeg rent faktisk kan passe mine jeans, og jeg rent faktisk har en lædderjakke som jeg har glædet mig til at kunne bruge igen (denne dog mest pga årstiden), og at der rent faktisk er tøj i mit skab som er rimelig præsentabel…. og ellers kan jeg jo tulle rundt i nattøj herhjemme… postbuddet er vist holdt op med at undre sig alligevel.

Og nu vi er ved det med nattøj. så vil jeg altså lige slå et slag for noget jeg er blevet virkelig glad for. Hende Christiane Schaumburg-Müller som er vært på vild med dans har lavet en undertøjs/homewear linje… og nej det er ikke møg dyrt og umuligt at finde… det er såment til salg i Kvickly og på Coop.dk Jeg har købt et par sorte bukser og en top. samlet pris 210,- og det er vist sat ned lige nu. Bukserne er virkelig behagelige og skal da bestemt have et par mere.