Når man blir en stor pige…..

… Har man altså også brug for en værelse der matcher…. Jeg har igen (igen igen igen) lavet lidt om inde hos Sofia… Jeg var egentlig træt af de reoler hun fik da hun blev født (eller faktisk er de jo fra før hun blev født), altså ikke træt af dem, som i jeg gider ikke have dem mere, men træt af de ikke rigtig rummede de ting hun havde, osv. Så nu har jeg rykket rundt. Sofia har fået lillesøsters reol ind (som er mangen til den store hun havde i forvejen) og lillesøster har fået de 2 reoler (der faktisk matcher sengen) ind til sig. Jeg har ryddet op og ud i mange af tingene og syntes faktisk selv at det er blevet rigtig fint der inde. Lidt mere overskueligt, og med godt plads til tegnetingene og skrivebordet…. Der mangler så lidt billeder på væggene, men rammerne er skam i hus, der skal bare noget i 🙂

Sofia syntes det var helt fantastisk at have fået nyt værelse… Desværre satte oprydning/rengøring ikke gang i nogen fødsel. Og Mikael har fortsat sin fødseldag i fred. Den blev i øvrigt fejret med farfar. Lotte og Emil med lidt aftensmad og hygge.

Imorgen skal jeg til jordemoder… havde jo egentlig håbet at jeg have født NU. Men sjovt nok er jeg slet ikke så utålmodig som for 14 dage siden… tror det i virkeligheden hænger meget sammen med at nu har jeg nået det der var vigtigst, at følge Sofia afsted til 1 skoledag. Idag er jeg 40+2 og er altså gået 2 dage over tiden, det er jo slet ikke unormalt, men havde nok ikke regnet med det. Nu må vi se hvad jordemoderen siger imorgen. Så vidt jeg kan forstå kan hun forsøge at lave noget der hedder hindeløsninger, som evt kan sætte gang i det, men ellers forventer jeg at få en tid til igangsættelse inden for den næste uge. Ddet er i alt fald mit håb. Jeg har jo allerede nu haft en nat med veer, og jo det var ikke bare plukveer, de kom som bølger og med 10 min interval i ca 4 timer, for så at forsvinde… helt ærlig 🙁 taveligt. men siden er der ikke sket ret meget. Tålmodighed tålmodighed tålmodighed 🙂