Aller første skoledag

Det lykkedes mig at lade være at føde (faktisk er det jo ikke lykkedes mig endnu) d 17 og Sofia fik en fantastisk aller første skoledag, hvor vi begge kunne deltage. Nøj det er altså stort, stort at min lille bitte prut nu går i 0 klasse. Stort at hun skal tage hul på et helt nyt kapitel i sit liv og helt igennem skræmmende at hun behøver mig mindre og mindre. Men Gud hvor er jeg også stolt, stolt af at hun er min datter der nu er SÅ klar på skolelivet.
Weekenden kunne kun gå for langsomt og Idag startede det hele så for alvor. I nævne rækkefølge har dagen stået på 2 frikvartere, 2 legetimer, historie og rundvisning på skolen samt madpakker og ej at forglemme SKOLEMÆLK!!!! Om tingene er foregået i nævnte rækkefølge tvivler jeg på…. Men de er husket i den rækkefølge.
Til aften har vi været et smut på stranden og i havet…. Første gang siden kreta for mit vedkommende (og ja kreta som i for 2 år siden ) men nøj det var skønt. Nu venter vist endnu en varm nat forude…. Måske en fødsel, jeg er i alt fald klar

20120820-214130.jpg

2 tanker om “Aller første skoledag

    • JO tak 🙂 har været ved JM idag. Og alt så rigtig godt ud (udslettet livmoderhals og 2-3 cm åben, så hun lavede hindeløsninger og presser på at jeg får en tid hurtig til igangsættelse hvis ikke det her gør udslaget).

Der er lukket for kommentarer.