4 års bryllupsdag og lidt nem aftensmad

For 4 år siden sagde jeg ja til manden i mit liv. Vi fejre ikke rigtig dagen som sådan men mindes den skønne dag det var og nyder hverdagen herhjemme 🙂 selvfølgelig kan jeg godt li at få gaver, blomster og blive overrasket. Men samtidig har jeg ikke det store behov for at det SKAL være netop denne dag at disse ting sker på. Jeg lægger meget mere i at have en dejlig hverdag med små ting der gør mig lykkelig. Derfor gør det mig slet ikke spor at vires bryllupsdag fejres på følgende måde….

Jordemoder-besøg med skøn af lillesøster til 3800 gram. Afslapning på sofaen det meste af dagen og nu er Mikael på vej i biografen med Claus, mens Sofia og jeg får følgende aftensmad

20120816-172916.jpg

Alt imens regnen renset luften og alle vinduer står åbne.
Om lidt skal de sidste forberedelser gøres til den virkelig store dag. Den dag hvor vores lille pige pludselig skal starte i 0 klasse….
Og alt imens jeg sidder og håber at det IKKE er nu at den der fødsel starter 🙂 imorgen er en stor dag for både børn og voksne. Og vi er flere der har sommerfugle i maven.