Den sidste tid som enebarn

Jeg nyder den sidste tid hvor Sofia er enebarn, hvor tiden helt og holdent er hendes. Om lidt venter lillesøster og skolestart. Helt nye kapitler starter i min prinsesses liv. Store kapitler hvor hun ikke længere er min lille prut.
Idag har vi nydt det. Været i Køge efter nye øreringe, bogbind og sluttede med is hos paradis 🙂 en monster High dukke blev det også til, den første! For dem som ikke kender dem, er det en spøgelsesagtig/monster barbie. Genboens pige har dem, og som med meget andet ser Sofia ret meget op til Katrine (som lige har haft 1 skoledag i 3 klasse). Nogle ting er Sofia stadig for lille til og ser ikke det sjove i, men andre ting er helt fine, som fc de her dukker og så ham Justin bieber…..
Fredag er den store dag og vi tæller ned:)

20120814-214142.jpg