Sidste jordemor-besøg

Ok jeg havde faktisk ikke regent med at jeg ville nå her til. Jeg havde jo slet ikke regenet med at gå over tiden… sig mig kender den baby ikke sin kalender??? d 20 blevd er sagt 🙂 Nå men altså jeg har de sidste dage været ok med at jeg stadig var med intern baby… altså lige indtil i går, hvor jeg godt kunne mærke at nu måtte hun altså godt komme ud, som i NU! var nervøs for om min JM overhoved ville gøre noget idag, eller bare give min henvisning til igangsættelse næste torsdag hvor jeg så ville være de “berømte” 41+3 som er der man sættes i gang ved normale omstændigheder. Men hun var bare så sød idag, og kunne godt mærke min nervøsitet over at være gået over tiden, igen at have et stort barn og fustrationen over at have haft veer der ikke blev til noget. Så hun startede med at undersøge min indvendig, og kunne konstatere at min livmoderhals var helt væk og jeg faktisk var åben 2-3 cm. Det er mere end jeg var da vandet gik dengang jeg gik i fødsel med Sofia, for der var jeg kun 1 cm åben ved tjek. Så det gav ret meget ro. Der ud over lavede hun uden problmer hindeløsninger på mig (ikke vider behageligt, men gjorde ikke ondt), i håb om at det kan skubbe lidt mere til fødslen. Hun ringede så på fødegangen/ambulatoriet for at får mig presset ind lidt før i forhold til igangsættelse, men der var optaget, så hun ville forsøge igen senere. De har åbenbart konference hver efter middag, så hun håbede de ville ringe til mig i dag eller imorgen og aftale noget, så frem jeg ikke selv får flere veer. Oven i hatten sagde hun at ved igangsættelse er jeg så langt at de blot vil give mig lavment (mums), prikke vandet og så vedrop. Så jeg slipper for blødgørende stikpiller og ventetid, for når de først tar vandet og gir drop så er jeg jo ligesom igang og skal blive til bebs er ude 🙂 Så alt i alt en ret opløftende formiddag.

Ud over det fik jeg lige shoppet en gymnastik/idrætsbluse i H&M + et par sut sko til sofia. Jeg har bestilt tøj via hm.com som hun kan bruge til idræt i skolen, men den bluse jeg ville have var bare udsolgt i hendes str. Men ihh hun blir fin til idræt 🙂