Tanker og weekendtur

D. 22 juli vil for altid være en dato der skal huskes. En dato der har betydet meget for Norgen og verden. Men også en dato der har været tæt på os. For 1 år siden sat jeg i Legejunglen med Sofia da Mikael ringede og fortalte at hans faster Lis var død. En rigtig trist nyhed, der lagde en dæmper på resten af dagen, måske også derfor nyhederne fra Norge ikke fyldte helt så meget herhjemme. Faktisk var det først dagen efter at jeg egentlig opfattede hvad der faktisk var sket i Norge. Derfor sender jeg en masse tanker afsted til alle som har mistet. Familien og alle de berørte i Norge.

Vi har tilgengæld tilbragt 2 dage i Malmø, en lille ferie getaway. Vi overnattede på hotel og fik lækker morgemad. Dagene er tilbragt i parker og på legepladser samt med lidt shopping. Nu er vi igen hjemme, men endnu en uge med ferie venter. Vi er godt i gang med div projekter herhjemme, og håber at blive færdige med dem inden Mikael igen skal på job.