Baby-ting….

Ok dagene går og vi nyder sommerferien, nu endeligt med tryk på både SOMMER og ferie. For hold da op varmen og solen er kommet…. 30 grader igår havde vi i haven. Sofia var ved farfar i går og Idag skal hun med mormor på tur. Jeg nyder at vi er så privilligerede med bedsteforældre der orker og har tid til dage med deres barnebarn. Og prinsessen nyder det i den grad. Herhjemme er vi godt igang med div bygge og male projekter. Soveværelset og baby værelse er næsten færdige. Og jeg har her til morgen får alt baby-legetøj og ting ned fra loftet og sidder nu med tanker ala “havde vi tvillinger første gang????” for shit hvor er der meget. Og vil lige sige at dukketing, cykler og andet der ikke er til nu stadig er der oppe….
Jeg LOVER mig selv at det hele ikke skal retur. Der skal gemmes det der virkelig er værd at gemme (som at vi fx har en masse biler og LEGO fra da Mikael var barn) og resten må videre til nogle der kan bruge det når vi er færdige med det.

20120726-100539.jpg