Biotur og maling…..

Tror det er første gang vi ikke har haft bare en eller anden form for rejseplaner i vores sommerferie. Det er både rart men også en lille smule mærkeligt. Istedet sætter vi i stand og gør klar til baby. Og det er jo skønt, skønt at tiden er til det og egentlig også skønt bare at nyde sit hjem…, og lige nu ligner her en krigszone, sengen står i stuen, alle babyens ting står i stuen, soveværelse og baby værelse er igang med at blive malet og køkkenvinduerne har også fået en (meget) tiltrangt omgang maling. Men altså det er en proces og vi er snart i mål. Alt imens vi roder, maler og bygger, skal der jo trods alt være lidt ferie stemning for Sofia. Derfor har der været et par legeaftaler og Idag har vi været i Køge bio og se ICE Age 4. Med 3D, popcorn og sodavand:) nu er der spist og om lidt venter lydbog inden sengetid. Sofia har jo en del lydbøger men har nu også fået øjnene op for netlydbog.dk der låner man via nettet op til 3 lydbøger om måneden. Og da vi jo er 3 i hustanden er det lige 9 lydbøger;) de spilles så via hendes iPod og højtaler (altså streamer via hjemmesiden) man kan også hente dem ned men har ikke lige fundet ud af hvordan det virker på det der appel-nogen som jo gerne skal være anderledes end alt andet.

Imorgen venter endnu en legeaftale, og en masse oprydning herhjemme

20120719-195400.jpg