Frikendte af ørelægen….

Jeg kan vist endnu ikke dække mig ind under “amme-hjerne” men altså min hukommelse er som en si for tiden.

Men altså d 20 var vi afsted til tjek ved ørelægen, det er jo 4½ år siden vi første gang var på besøg hos Henrik… 4½ års bekendtskab med 2 omgange dræn, mange kontrolbesøg og høreprøver mm. Det er jo længe siden drænene er faldet ud, og vi har heldigvis ikke set symptomer på at hun var plaget af at de ikke var i mere (som da de første røg ud hvor hun igen blev syg bare ved forkølelse), der har været længere og længere mellem kontrollerne og d 20 blev vi så endelig frikendt og afsluttet. Hendes hørelse er helt som den skal være. Hun har nogle gange svært ved at høre når man taler til hende hvis hun enten er optaget af andre ting (vist meget normalt for mange børn har jeg fundet ud af ) eller hvis der er mange mennesker der snakker også. Det skal hun nok lærer og er jo ikke et egentlig problem.

Lige nu snurre vaskemaskinen, der er morgentv i sofaen og om lidt skal jeg igang med rengøringen… her trænger, virkelig! god lørdag derud