1maj, sommer og MØB

Natten har været lang, som i virkelig lang og uden søvn. Ialt fald ikke af den sammenhængende slags! Sofia vågnede lige efter midnat og klagede over ondt i øret, hvilket hun ALDRIG gør :/ hun fik børnepanodil og forsøgt at sove lidt, men var ked det meste af natten, ved 5 tiden var det slut med søvn og 5.30 lå vi sammen i sofaen og så morgen tv (der er ikke ret meget på det tidspunkt kan jeg afsløre) hun fald lidt i søvn og ved 7 tiden hentede jeg morgenmad, Mikael fik heldigvis sovet noget mere. Formiddagen blev brugt i dyner, og ved middags tid tog vi mod Køge. Jeg skulle til 2 graviditets undersøgelse ved lægen og doktor farmor fik lige kigget i det ømme øre, som hun bestemt godt kunne forstå der var blevet klaget over. MEGET rød og mellemøresbetændelse var dommen:( penicillin er hentet og indtaget, men humøret har været højt og feberen indtil nu udeblevet. Besøget ved lægen gik fint for mit vedkommende, lillesøster har det fint, Sofia fik hørt hjertelyd (hun kunne ikke helt lide lyden) og jeg fik tisset i en kop (til stor morskab for prinsessen), urinprøven dyrkes til imorgen grundet bakterier, bare for at være sikker. Ellers var alt fint:)
Sandwich blev hentet med hjem og eftermiddagen er brugt med tæpper og tegnefilm.
Mikael er i biffen og kommer sent hjem, tøserne i huset satser på tidlig godnat og dejlig lang nat med masser af søvn:)

20120501-181616.jpg

20120501-181622.jpg

Mollys mave er i bedring, og hun er den samme fjollede kat som altid