Hverdagens tumult

Vores hverdag er pt fyldt, eller den blir i alt fald fyldt ud. Sofia elsker og trives i sfo’en og vil sjældent med hjem. Jeg arbejder det jeg nu skal, men er også begyndt nedtællingen til barsel (og vil lige sige at jeg normalt på denne tid af året også tæller ned…. Bare til sommerferien). Mikael har travlt-travlt på jobbet, men det er med gode pg spændende ting og fremtidsplaner. Han har dog haft lidt bøvl med ryggen de sidste dage og været forbi kiropraktor der har udrettet små mirakler!
Molly-mus har lidt dårlig mave, med dertil hørende blod ved endetarmen, hvilket dog er helt normalt når de får tynd mave, hun er nu på skånekost og ellers glad som hun plejer.
Lillesøster bygger i den grad ud i den er-værelses pt, så ser virkelig frem til mere sommerligt tøj og sandaler 🙂 vægtmæssigt er jeg på samme vægt som da jeg ventede Sofia, maven fylder vist bare lidt mere.
Det er lidt af det der pt rør sig i vores lille hjem:) forude venter weekend, måske lidt have arbejde og forhåbentlig masser af sol

20120426-123150.jpg