Mandag morgen….

…Når den er værst 🙁 jeg har hostet, som i virkelig hostet! med det resultat at jeg igår fik lavet et eller andet med skulderen, så den bare gjorde rigtig rigtig rigtig ondt 🙁 nå men hjem og ligge med varmepude, hjalp lidt! men her til morgen var den helt gal igen, så kom på job, men måtte bede om at gå hjem igen efter et par timer, havde heldigvis i mellemtiden fået fat på lægen så jeg kunne komme derop ved 11 tiden, og nu har min mirakellægen igen udført healende kraft på mig, min skulder er igen brugbar og jeg kan tænkte på andet end at holde den i ro 🙂

Weekenden har budt på rigtig dejligt vejr, godt selskab og shopping. Lørdag kom nogle af forældrene fra børnehaven til middag, vi ses med 2½ par ( den ½ er fordi det kun er far + unger) hver tirsdag til gymnastik, og så også nogle gange privat til mad. Vi fik lækker mad, masser af snak og god vin (til alle andre end mig). Sent i seng kom vi alle, og søndagens spejder blev aflyst her i huset, efter kun ca 7 timers søvn var prinsessen meget træt, så hjemmehygge var påkrævet, imens kørte jeg til Ejsikkelej lagersalg i København, fik købt lidt til den kommende bebs, som vi endnu ikke kender kønnet på, derfor lidt af hvert, så må det andet bruges til gave eller sælges 🙂 vel hjemme blev det til en cykeltur i Aldi efter is og mælk, derefter en middagslur 🙂

Mandagen der startede dumt er nu vendt og er faktisk ganske ok, vasketøjet er i maskinen og kan tørre ud, og imens vil jeg nuppe en lille lur.