Veloverstået MD scanning

Tirsdag var dagen hvor vi igen drog mod Roskilde for endnu en scanning (disse scanninger er tilbud til alle gravide :)) MD står for misdannelses scanning, og de kigger bla efter om alle organer som de skal være osv. Og vores lille babysmølf havde det SÅ fint. Det var en ældre jordemoder der scannede og hun var virkelig sød. Da hun var igennem det hele spurgte jeg om hun kunne se om det var en pige eller dreng (det har virkelig været vigtig for mig at få afvide at den havde det godt, så har skudt det andet lidt i baggrunde, altså ville gerne vide kønnet, men først og fremmest at den havde det godt har fyldt) Og hun spurgte som om vi gerne ville vide det, hvilket jeg i alt fald gerne ville 🙂 Mikael har været mere “ligeglad” altså det var fint for ham at få det afvide og havde også været fint at vente, men vi hun sagde at det blir en lille pige, og da Mikael spurgte om hvor sikker det nu var sagde hun ” så sikker som jeg bliver” det skal siges at hun altså ikke scannede mere på det tidspunkt, så jeg tar det som at hun er helt sikker på det, og tror heller ikke hun ville sige noget hvis hun ikke var det 🙂 så vi nupper en prinsesse mere i huset.

Nu vil jeg smutte til sidste forældreaften i børnehaven…. fra mandag har jeg en stor SFO-pige, og det er altså lidt vemodigt at sige farvel til verdens bedste Troldehøj-… men regner med at det istedet er på gensyn 🙂