En af de hårde og svære dage

Vores lille Cleo har jo været rigtig skidt siden i fredags. Vi har været en masse nede ved Kåre og få hende kigget på og prøvet div ting. De sidste døgn har hun så desværre vist tegn på nyresvigt ( drukket virkelig meget vand fra vandhanen) imorges ringede Mikael ind til dyrelæge Kåre igen og de ville gerne have hende ind til blodprøve og røgnten. Kl 11 kom dommen. Akut nyresvigt:( vi tog så med her kl 15 og var der da hun blev aflivet. Pyha det har været en meget svær og hård beslutning:( hun var stadig vågen da vi kom, så fik sagt farvel og jeg blev med hende mens hun sov stille ind.
Hun er nu begravet i haven, men puha en knude jeg har i maven. Sofia blev også rigtig ked af det, og ville slet ikke have at hun skulle begraves i have. ( hun blev først hentet da hun var død)

Imorgen venter en kort fredag, heldigvis.

20120119-184142.jpg