En stille tid

Der har været ufattelig stille her på bloggen. Det er altså ikke fordi jeg er gået helt i sort. Hverdagen har bare fyldt meget på godt og ondt. Vores lille cleo er virkelig savnet men det hjælper rigtig meget at molly er her, og det hjælper at tænke på 9 skønne år med vore lille uldtot.
Derud over er hverdagen travl men at få alle ender til at nå sammen. Vi gør det dog og klare det meste.
Weekenden har budt på jubilæumsfest på skolen, mormor hygge for Sofia med hele to overnatninger. Arbejde lørdag nat for Mikael, spejder og fødselsdag Idag og meget vigtigt GULD til vores håndbold-drenge! Landin og Hansen i er de bedste!
Nu kalder mandagen om en godt nats søvn, jeg tror jeg er klar til en uge der byder på spændende foredrag, møder ( åhh yes, lidt fler af slagsen, men jeg er i træning), elevplaner, planlægning og meget mere.

20120129-213247.jpg