Mit lille missebarn

Cleo har været ved dyrelægen her til morgen igen. Hun har ikke været til at få hverken piller, proteinpasta eller a38 i og har kun drukket lidt samt fortsat kastet op 🙁 ringede til dyrelægen kl 7 da de åbnede og de ville gerne have hende ind til indlæggelse. Mikael kørte ind med hende oven fik et ordentlig skud væske i nakke samt en sprøjte med noget næring/energi og så ville de forsøge med lidt mad hver anden time og holde øje med hende. Hun er dog kommet hjem her til eftermiddag men skal retur imorgen hvis ikke hun spiser ( hun drikker fint men ingen mad) hun er dog langt mere frisk end imorges og hendes temperatur er også faldet siden lørdag hvor hun var afsted 1 gang. Men blir jo lidt bekymrer for hende, især fordi hun har rundet de 9 år, hvilket er relativt høj alder for racekatte ( i alt fald den ældste jeg har haft og hun er trods alt nr 4). Jeg håber på det bedste og ved hun er i gode hænder ved vores dyrelæger. Lige nu ligger hun under min seng

20120116-222550.jpg