Tilbage på landevejen

Eller retter er det jo faktisk i skoven 🙂 jeg har været på Åsen idag. Min længe savnede gåture 🙂 6 km i skov og ås, så var jeg klar til at starte planlægning af uge 43… Jeg vil jo egentlig helst ikke arbejde når jeg har fri (dels fordi det er rart at have fri, men især for ikke at falde tilbage til min stressperiode hvor jeg konstant syntes jeg manglede at lave noget og aldrig rigtig slappede fuldt af), men havde sat dagen idag af til at få lavet noget klar så det er ok. Men jeg nuppede lige en lang skøn tur i den kolde morgen. Er ret sikker på at den skal gentages imorgen 😀

 

Dog startede mig dag meget tidligt da Cleo gerne ville ud kl 5, men den gik ikke idag da de skulle til dyrelægen. Cleo skulle have en tandrens pga meget tandsten og rødt tandkød, og Molly skulle vaccineres, øremærkes og chippes (cleo fik også chip). Kl 8.15 kørte jeg mod dyrelægen, med stop for at sætte Sofia af ved børnehaven. Kattene blev afleveret og jeg kom afsted mod Åsen. Velhjemme var det tid for lidt mad og så igang med dagens arbejde. Jeg er næsten i hus, og skal kun bruge max en time imorgen på den færdige ugeplan samt 2 forløb i natur og teknik, og så er der ferie til mandag morgen kl 8.05.

omkring middagstid ringede Kaare fra dyrelægen. blev først nervøs for om der var sket noget med Cleo 🙁 men det var for at fortælle at hun havde 2 tænder (viste sig at være 3) der var rigtig dårlige, det hed noget bestemt som jeg har glemt nu, og som han gerne ville fjerne, men det blev jo så noget dyrer, hvilket for mit vedkommende er ret ligegyldigt, hvis de skal ud skal de ud, ikke at penge bare vokser på træerene her i huset, men når man vælger at få et dyr må man tage de udgifter med der er, og hvis det var et barn der skulle til tandlægen ville man jo også få det gjordt der var nødvendigt.

Kl 13 kørte jeg til Køge og spiste froksot med min mor. Bagefter hentede jeg 2 trætte katte. 3000,- fattigere kørte vi hjem ad. Nu har jeg to katte der er meget trætte og har svært ved at stå på benene. Med hjem er kommet Cleo + 3 tænder, 2 gange chips, 1 gange øremærkning på Molly, 3 dåser kattemad til Cleo, som hun ikke rigtig spiser, men som Molly elsker, 3 x smertestillende til Cleo og registering i dansk katteregister. Fik endda lidt rabat på vaccinationen på Molly.

Om lidt kommer Mikael hjem med Sofia og i aften står den på endnu en omgang Sushi af den hjemmelavede slags, mums