Gemte skatte

Vi har været på middags visit i Dianalund hos min faster:) mums med oksesteg og sovs. Rigtig hyggelig aften. Og gemte skatte har vi fået med hjem, Sofia en masse bøger bla fra “ælle bælle ” serien ( godt med en faster der arbejder i genbrugsen) og jeg har arvet en barndomsskat, knapper! Og så tænker nogle har hun fået kuk i kysen? Men nej, knapper fra bygaden 10 i kalvehave, fra min farmors hjem, knapper som jeg har leget med i timevis og som bestemt er et skønt barndomsminde. De er nu kommet med hjem til os, måske til mange nye timers leg i næste generation ?
Med fulgte også en lille kasse med skønt bånd, et er allerede i nederdele tankerne:)
Og ej at forglemme står der en stor pose æbler der imorgen skal laves til mos:) tak for en skøn aften!

20111018-225028.jpg

20111018-231021.jpg